Skärgårdskryssning med mat i Stockholms skärgård

Vår mångåriga erfarenhet ger oss möjlighet att tryggt hjälpa er sätta samman en kryssning i Stockholm med middag, alternativt göra en kortare kryssning i skärgården med lunch. Vi är också det perfekta valet för er som önskar en välkomponerad buffé eller Afternoon Tea.

M/Y Merceditas kökschef och kock, Karen Brown, har sina rötter i Australien och hon har erfarenhet från världens alla kök. Hon skapar kreativa kombinationer såväl som klassiska vinnarrecept, självklart från prima råvaror.

All mat – från små exklusiva drinktilltugg till välsmakande varmrätter och delikata desserter – lagas av Karen direkt ombord på M/Y Merceditas. Tro oss, middag på båt i Stockholms skärgård har aldrig varit bättre.

Vår vinlista är omsorgsfullt komponerad av viner med hög klass för att passa till våra menyer. Vi är ett tryggt val för dig som söker en exklusiv upplevelse.

MERCEDITAS MENYER 2019

Servering hos Nordic Yacht Charter

AFFÄRSLUNCH

Välkommen ombord på en affärslunch med M/Y Merceditas i Stockholms inre skärgård och ge era kunder och leverantörer en upplevelse utöver det vanliga.
Njut av ett urval av delikatesser i vår meny. Läs mer...

ENGLISH MENU

Download our menu in english. Download

Kanapeér

KANAPÉER

Merceditas kanapéer är både vackra och utsökta. De ackompanjeras perfekt av den generösa syrligheten i ett mousserande vin.

Lunchmeny till er lunchkryssning i skärgården

LUNCHMENY

Ta med dig kunder eller vänner på en härlig lunch ombord. Låt skärgården vara platsen för er nästa företagslunch.

Buffetmeny

BUFFÉ

Karen Brown på M/Y Merceditas erbjuder ett urval av bufféer från jordens alla hörn. Medelhavsbuffén är en av flera omtyckta klassiker.

Middagsmeny - Merceditas

MIDDAGSMENY

Inspireras av Merceditas många middagsmenyer som vår kökschef noga komponerat för att fullända er middagskryssning.

Afternoon Tea

AFTERNOON TEA

Ta mötet till afternoon tea med tilltugg ombord. Även här är utbudet magnifikt, från Kokoskakor med chokladkräm till Tre kakor.

Se vår omsorgsfullt komponerade vinlista

Vin- & dryckeslista

Vi hjälper er gärna att välja dryck till meny och tillfälle. Vi är här för att tillgodose era önskemål.