Båtcharter i Stockholms skärgård med M/Y Merceditas

Företagsevent / kickoff

Att stilla glida fram på en yacht av M/Y Merceditas klass i Stockholms skärgård är en upplevelse. Sitt på akterdäck med en lätt sommarbris i håret och ett glas vin i handen. Kanske har ert företag något att fira, eller så behöver ni en trevlig kickoff eller en garanterat minnesvärd after work? Oavsett anledning är en charter med oss ett självklart val!

Kundmöte / säljaktivitet

Boka in en aktivitet med era kunder ombord på M/Y Merceditas. Kombinera säljutbildning, produktpresentation eller ett kundmöte med en upplevelse utöver det vanliga. Tack vare redan installerad utrustning, kopplar du enkelt in din laptop och spelar upp bild och ljud. Vi vill ge dig förutsättningarna att nå din kunds fulla uppmärksamhet så att du får fram ditt budskap. Ombord är det enklare att få en överblick över kundens upplevelse, vilket ger de bästa förutsättningarna för grunden till goda affärer.

Ombord på M/S Merceditas har du kontroll över din kund vilket ger er de bästa förutsättningarna att lägga grunden för goda affärer

Exempel på aktivitet ombord på M/S Merceditas

  • 1: Upphämtning eller samling ombord på M/Y Merceditas. Drink serveras och ni har möjlighet att mingla med personal och kunder.

  • 2: Ni har er presentation, med eller utan vår utrustning. Samtidigt serverar vi valda drycker, snacks och canapéer.

  • 3: Förbeställd mat och dryck följer sedan på den tidpunkt som passar er bäst.

  • 4: Efter måltiden serveras dryck och avec samtidigt som ni njuter av färden genom Stockholms vackra skärgård.

Kryssning med vinprovning i Stockholms skärgård

Demonstrera era produkter, visa de senaste resultaten eller presentera företaget för era kunder på vår installerade utrustning. Under tiden förberer vi den mat och dryck ni beställt för att servera på den för er önskade tidpunkten.

Timhyra M/S Merceditas: 5.900kr plus 6 % moms.

Se våra menyförslag. Merceditas kökschef och kock, Karen Brown, har sina rötter i Australien och erfarenhet från världens alla kök. Hon skapar kreativa kombinationer såväl som klassiska vinnarrecept, självklart från prima råvaror.

Mat & Dryck

Förboka mat från våra inspirerande menyer eller låt vår kock Karen Brown presentera ett menyförslag. All mat tillagas ombord med de allra bästa råvarorna, och drycken är omsorgsfullt utvald att passa väl ihop med maten. Under tiden som ni fokuserar på era kunder färdas vi stilla genom den vackra skärgården, och när ni är redo serveras det ni önskar äta och dricka. Vi har stor erfarenhet av likande evenemang och sätter stort värde på helhetsservice – från att ni stiger ombord till att ni lämnar M/S Merceditas.

BÅTCHARTERFÖRFRÅGAN & KONTAKT

Vi finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, eller vill ha förslag på idéer inför
nästa kundevenemang, sommarfest eller säljkonferens. Vi lämnar givetvis offert på ditt arrangemang. På vår kontaktsida finner
du uppgifter för att kontakta oss via telefon, eller via vårt kontaktformulär.