Båtcharter i Stockholms skärgård med M/Y Merceditas

Båtcharter i Stockholm och skärgården

Välkomna ombord på den klassiska skönheten Mercedita för en upplevelse av högsta klass. Vår mångåriga erfarenhet och vår personals personliga service skapar de perfekta förhållandena för er att chartra en båt i skärgården.

Trots sin rymd och ovanliga komfort, kan Merceditas ta sig in i de små hamnarna och vikarna. Detta innebär att vi med enkelhet kan skräddarsy båtchartern efter era önskemål.

Chartra vår båt, M/Y Merceditas:

  • Båtcharter i skärgården för upp till 32 personer med mat och dryck.

  • Upp till sex övernattande gäster i tre dubbelhytter med dusch & wc.

  • Transfer till och från skärgårdens attraktioner eller privata destinationer.

  • Bröllop ombord, från vigsel till bröllopsfest för upp till 24 sittande matgäster inomhus. Vid större sällskap kan ytterligare 8 personer sitta till bords i styrhytten, som angränsar till salongen.

  • Möte, konferens eller företagsevent i Stockholms skärgård – ta med dina kunder/anställda på en tur där ni får uppleva Stockholm från dess vackraste sida.

  • Läktarplats vid båttävlingar och andra arrangemang.

En av hytterna ombord på charterbåten M/Y Merceditas.

Priser för båtcharter i Stockholm

BÅTHYRA: 5900 kr per timme.
LUNCHKRYSSNING: Minimum 3 timmars bokning.
MIDDAGSKRYSSNING: Minimum 4 timmars bokning.
TRANSPORTER: Kostar 5900 kr per timme räknat från vår hemmahamn (Blasieholmen i Stockholm city) och åter till hemmahamn. Minimum 3 timmars debitering.
DYGNSHYRA: (24 timmar) 56 000 kr. För längre charter kontakta oss för offert.
Moms tillkommer med 6 % på priserna ovan.

Hyra yacht i Stockholm

Paketförslag vid båtcharter

För att tydliggöra möjligheterna som ni har ombord på Merceditas har vi skapat tre skärgårdspaket där vi föreslår rutt och menyer. Det står er fritt att välja andra rutter, var ni vill bli hämtade och lämnade. Mat och dryck är exempel, ni kan självklart välja och komponera er egen meny ombord. Vi kan ta upp till 32 gäster sittande vid bord, någon nedre gräns finns inte.

Båtcharterförfrågan och kontakt

Vi finns här för att svara på dina frågor. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor, eller vill ha förslag på idéer inför
nästa kundevenemang, sommarfest eller säljkonferens. Vi lämnar givetvis offert på ditt arrangemang. På vår kontaktsida finner
du uppgifter för att kontakta oss via telefon, eller via vårt kontaktformulär.