
LUNCHMENY 2015
Örtrostad laxfilé i ugn, med vårgrönsaker & smörsås
220:-
Varmrökt laxsallad med kokos- & limedressing
220:-
Vitlöksstekt scampi- & grön papayasallad serveras med färska örter & rostade jordnötter
220:-
Vitlöksstekt scampi med soltorkade tomater, parmesan & basilika på färsk fettuccine
230:-
Stekt ankbröst med myntadoftande ärtpuré, bönsallad & Madeirasås
230:-
Exotisk ’rare oxfilé’-sallad med sötsur dressing
230:-
Stekt sjötunga med örtig sparris, färsk potatis
240:-
Renfilé med bräserade grönsaker & lingonsky
250:-
Ugnsbakad torskrygg med smör, dill & pepparrot, toppad med färska räkor
280:-
Biff Rydberg på kalv med äggula & senapskräm
290:-
Smörstekt hälleflundra med skaldjurssås & limesmör
320:-
Skaldjurstallrik med vitlöks- & limedressing
490:-
I samtliga rätter ingår nybakat bröd & kaffe.
Desserter
Brandy-snapkorg med färska jordgubbar & grädde eller vaniljglass
Vaniljpannacotta med röda bär & halloncoulis
Merceditas chokladmousse
Vaniljpavlova med tropisk fruktsallad
135:-
Priser exklusive moms.
Med reservation för ändringar.